We zijn trots dat EMDRlab ook deze maand in de schijnwerpers is gezet. Ditmaal door Niels Bloembergen, zorginnovator en expert op het gebied van o.a. online hulpverlening, beeldbellen en het gebruik van tools in de zorg. In EMDRlab herkent hij een initiatief dat aansluit bij zijn missie. Toen hij Sandy Smit, bedenkster van EMDRlab, vroeg om een interview om te laten zien in zijn trainingen, twijfelde ze geen moment. In het interview vertelt Sandy onder meer over het gebruik van EMDRlab en de werking van de applicatie in de praktijk. Ook bespreekt ze wat haar ervaringen tot nu toe zijn met het gebruik van EMDRlab, ook met cliënten met een lichte verstandelijke beperking.

Niels gelooft heilig dat de inzet van nieuwe techniek, tools en innovaties de zorg verbeteren, iets waarin wij ons helemaal kunnen vinden. Samen met Zorgvoort geeft Niels trainingen en verzorgt hij e-learning voor verschillende partijen, met als doel om te inspireren tot nieuwe samenwerkingen. Zo helpt hij zorgverleners en nieuwe innovaties aan elkaar koppelen en de zorg te optimaliseren.

Bekijk het volledige interview tussen Niels en Sandy hieronder. Meer informatie over het werk van Niels Bloembergen en Zorgvoort zijn te vinden via nielsbloembergen.nl en zorgvoort.nl.